Torsdagen den 23 april startar cirkeln ”Foto- och film” för autister i Örnsköldsvik och den är gratis för medlemmar i OA. För endast 125 kronor per år blir du medlem och du kan ansöka här.

Det spelar ingen roll vilken nivå du är på, vilket syfte du har eller vilken utrustning du har. Med dagens mobiltelefoner, kan man också få riktigt bra bilder. Mycket hänger på motivet och vinkeln.

 

Om du kan, är det ingen konst!

 

De som vill, kommer att träffas på Medborgarskolan kl. 13:00 för en lektionstimme med kursledaren Robin Mattsson, näst sista torsdagen varje månad. Det kommer att ske under säkra förhållanden, med avstånd och få deltagare åt gången.

Andra timmen kommer vi att praktisera det vi har lärt oss genom att vara ute i naturen och fotografera. Sedan kommer vi att träffas utomhus varje torsdag, för praktiska moment. Vi kommer också att kommunicera digitalt och dela med oss av våra digitala verk.

Träffen i Medborgarskolans lokaler är inte obligatorisk, utan vi kan förmedla den kunskapen vi får och vi kommer att spela in mötet. Det innebär att kursen görs tillgänglig för alla medlemmar, var man än bor i landet.

Löpande intag i mån av plats!

Är du intresserad av att vara med, kontakta oss!

E-post: suzanne.apelqvist@aspergare.org
Telefon: 0660 – 43 10 10