Hemsidan har flyttats till vår nya domän autister.org, där ny information som blogginlägg hamnar. Du hittar oss här: https://autister.org

Bli medlem

Medlemskapet kostar 150 kr per år och som medlem har du rätt att delta i våra gemensamma fritidsaktiviteter och medlemsmöten där beslut fattas. Dessutom kommer du att bli inbjuden till våra virtuella cafékvällar varje vecka, där autister håller kontakten.

Medlemskap beviljas till den som har eller anser sig ha en diagnos inom autismspektrumet. Vi godtar alltså egen misstanke om diagnos och kräver inte att du ska ha en formellt ställd diagnos.

Den som inte själv har någon diagnos och inte heller tror sig ha det, men ändå gärna vill stödja oss och vårt arbete kan bli sympatisör och betalar också 150 kr per år. Ni får då all löpande information och kan bli inbjuden till särskilda träffar och aktiviteter.

Företag som vill sponsra oss är varmt välkomna!
Hör av er för mer information!

För att bli medlem i OA fyller du i formuläret nedan och väljer önskat distrikt. OA har bankgiro: 431-8473 och Swish: 123 290 49 10. Där kan medlemsavgifter och donationer sättas in.

Genom att fylla i formuläret för medlemsansökan samtycker du till att OA registrerar de personuppgifter som du lämnat till oss i föreningens medlemsregister. Medlemsregistret hanteras av delar av riksstyrelsen och ansvariga personer för våra distriktsavdelningar. Personuppgifterna används enbart till hantering av medlemskapet samt för utskick av medlemsinformation. OA följer gällande lagar och regler vid behandling av personuppgifter.

Syfte

8 + 10 =

Nyheter

Digital föreläsning 23 juli: När omsorg blir förtryck

Digital föreläsning öppen för alla söndagen den 23 juli 2023.  Anmäl dig till föreläsningen